strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА И РОБОВО, ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „ПЕТРОНАЦ“ КОЈА СЕ НАОЃА НАСПРОТИ „ЖИТО СТРУМИЦА“БАРА РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 5, 2024

Автор:

Датум:

јуни 5, 2024

Бензинската станица „ПЕТРОНАЦ“ бара работници во Струмица и Робово. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонскиот број: 070 253 253

ПЛАТА: 30.000 ДЕНАРИ