strumica denes logo

СЕРВИС „МРАЗ“ ВРАБОТУВА БРАВАРИ, ЕЛЕКТРИЧАРИ И РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

јули 9, 2024

Автор:

Датум:

јули 9, 2024

Струмичката компанија „МРАЗ“ има потреба од бравари, електричари и работници со или без работно искуство за вработување. Платата и условите се одлични! Повеќе информации и пријавување на следниот телефонски број: 071 253 774!