strumica denes logo

СТАРЕЧКИОТ ДОМ „АСТРЕОН“ ВО БАНСКО ВРАБОТУВА СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК, ФИЗИОТЕРАПЕВТ, ДВЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ТРИ НЕГУВАТЕЛКИ!

Автор:

Датум:

јуни 10, 2024

Автор:

Датум:

јуни 10, 2024

Дали би сакале да бидете дел од тимот на Старечкиот Дом “Астреон” с.Банско. Старечкиот дом Астреон сака да го прошири капацитетот на вработувања.

Тимот се проширува за следните работни места:

Социјален работник

Физиотерапевт

2 медицински сестри

3 негуватели

Тел за контакт и повеќе информации: Илија 071 326 855