strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: HEALTHY BOX БАРА ПРОДАВАЧКА ЗА ВО ПИЉАРА!

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Специјализираната продавница за овошје и зеленчук HEALTHY BOX бара ПРОДАВАЧКА за во пиљара. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 210 055