Perdormire

Реклама

Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ВОЗАЧ СО ПОЛОЖЕНА Ц и Е КАТЕГОРИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ РЕДОВНИ ТУРИ НА РЕЛАЦИЈА МК-ЕУ И ОБРАТНО!

Се бара возач со положена Ц и Е категорија за возење редовни тури на релација МК ЕУ и обратно. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на...

Реклама

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЈУГОШПЕД“ ОТСЕГА СО НОВ САЛОН „ЈУГОПОД“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

  „ЈУГОПОД“ неодамна се пресели на нова и поголема локација во Струмица на транзитниот пат „Климент Охридски“ бр. 77. „ЈУГОПОД“ се занимава со продажба на...

Реклама Струмица

Бонусот на ЕВРОТИП може да ти донесе добивка до 3 милиони денари-Посетете ја најблиската обложувалница во Струмица!

Посети ја најблиската обложувалница на ЕВРОТИП во Струмица, Босилово, Василево или Валандово и побарај евротип клуб картичка, која може да ти донесе добивка до...