strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ДИСТРИБУТЕРИ СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА – „ЕКОФРИЗЕР“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

јуни 15, 2024

Автор:

Датум:

јуни 15, 2024

Струмичката компанија „ЕКОФРИЗЕР“ вработува дистрибутери со Б и Ц категорија. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 071 205 342 и 072 221 013.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ПОСЛЕ 16:00 ЧАСОТ.