strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР И ШАНКЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО – ОДЛИЧНА ПЛАТА, ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ И БОНУСИ!

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

The First Coffee & Pool Bar вработува во Струмица СО РАБОТНО ИСКУСТВО. Се бара:

– КЕЛНЕР

– ШАНКЕР

Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

Плата одлична, обезбедено сместување и бонуси!