strumica denes logo

IQOS ILUMA е во Струмица!

Автор:

Датум:

јуни 19, 2024

Автор:

Датум:

јуни 19, 2024

За Струмица и Струмичани постојат многу легенди, историски и праисториски факти, за нивниот нескротилив дух и гостопримливост, за туристичките локалитети и природни убавини во близина.

Овој град е познат уште како Градот под Царевите кули. Подоваатврдина, во текот наречиси 7 милениуми, се развивал градот Струмица.

Денес, Струмица продолжува да воодушевува, да живее и твори во полн ек.

Прв и највпечатливфакт за овој град секако дека е Струмичкиот карневал кој се одржува еднаш годишно на почетокот на големиот Велигденски пост, а претставува еден од најзначајните обичаи и традиции од таков вид во Македонија.

Струмичани ќе ги видиш по Старата струмичка чаршија на шопинг, на дружба и прошетка по големиот Градски парк покрај езерото, на вечерно Струмичко корзо на плоштадот „Гоце Делчев” со џагор од луѓе и преполни кафулиња.

За Струмичанките и нивната убавина се зборува надалеку, облечени секогаш во најновата мода и секогаш во добар стил. Старите Струмичани пак ќе ги најдеш на преполниот пазар секоја сабота.

Овој град располага и со многубројни природни убавини. Па така, во близина на Струмица, можеш да уживаш во дневни прошетки до Смоларските или Колешинските водопади.

Ќе се сложиш со нас дека овој град умешно ги сочувал своите историски знаменитости, својот дух, култура и традиција. Притоа, успешно се модернизирал и издигнал на следното ниво.

 

Затоа, токму во Струмица продолжува IQOS турнејата со претставување на следното ниво – IQOS ILUMA.

Сега можеш да преминеш на следното ниво и локално до тебе кај  IQOS партнерите, каде можеш подобро да се запознаеш со новиот IQOS ILUMA. Со својата врвна и современа технологија, IQOS ILUMA е уред дизајниран да ги помести границите кога станува збор за искуството на загревање.

Секој уред од IQOS ILUMA портфолиото доаѓа со револуционерната технологија на индукциско загревање. Овој иновативен систем за индукциско загревање се разликува по тоа што грејниот елемент повеќе не е во уредот, туку во посебно дизајниран патрон. Овие уреди немаат грејно сечило, па затоа нема потреба од чистење. Никогаш повеќе!

На овој начин,  IQOS ILUMA уредите  им обезбедуваат на возрасните пушачи алтернатива на пушењето цигари, без чад и остатоци од тутун, со 95% намалување на штетните материи, што не значи дека е без ризик, бидејќи ослободува никотин.

А, она што треба да го знаеш за IQOS ILUMA е дека:

1. Новите уреди ја користат најновата технологија на индукциско загревање, без сечила.

2. Добиваш искуство како никогаш досега.

3. Поинтуитивна употреба со Ауто-старт функција и бројни Smart функционалности со дополнително заклучување на држачот.

4. Следно ниво на елегантен дизајн со дополнително нови бои и додатоци, нудејќи стотици можности за персонализација.

5. И секако најважното – нема потреба од чистење. Со помалку непријатни мириси, без остатоци од тутун и без пепел и чад.

Ти и твојот IQOS во твојот роден град, се одлична можност да создаваш нови приказни за градот кои ќе ја поврзат љубовта за родното место со твојот подобар избор.

Важна информација: Овој производ не е без ризик. Само за полнолетни.

Промо. Текст: mk.iqos.com