strumica denes logo

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: ПРЕХРАМБЕН ДУЌАН НА ЦЕНТАРОТ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

Прехрамбениот дуќан кој се наоѓа во центарот на Струмица веднаш до „Елизабет“, вработува продавачка со работно искуство. Плата 30.000 денари, одлична и опуштена атмосфера за работа. Предност имаат кандидатките со работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 716 995