strumica denes logo

11 ВРАБОТУВАЊА: НОВИ ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО ЦАР САМУИЛ ВО БАНСКО!

Автор:

Датум:

јуни 14, 2024

Автор:

Датум:

јуни 14, 2024

⭐️ Нови отворени работни позиции во Цар Самуил! ⭐️

Во потрага сте по ново работно место? Подготвени сте за нови предизвици? 🤩

Тогаш не ја пропуштајте можноста да работите заедно со нас! ✨

Разгледајте ги работните позиции и аплицирајте веднаш за да ни се приклучите во тимот.

1. РЕЦЕПЦИОНЕРИ/КИ И СОБАРКИ – ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ: 071 382 937 И 071 279 333 или на vrabotuvanje@carsamuil.com

2. ХАУСМАЈСТОРИ И ЕЛЕКТРИЧАРИ – ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 071 361 648 или на vrabotuvanje@carsamuil.com

3. КЕЛНЕРИ, ШАНКЕРИ И ПОМОШНИК ГОТВАЧ/KA – ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 070 312 561 или на vrabotuvanje@carsamuil.com

4. ХИГИЕНИЧАРКИ, ТЕРАПЕВТ ЗА ХИДРО-КИНЕЗИ ТЕРАПИЈА И МЕДИЦИНСКА ХОСТЕСА – ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 070 312 528 или на vrabotuvanje@carsamuil.com

5. СПА ТЕРАПЕВТ – ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 070 312 553 или на vrabotuvanje@carsamuil.com