Perdormire

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ

УМС: БЕЗ НИКАКВИ РЕАЛНИ АРГУМЕНТИ, УМС ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА Е ПОСОЧЕНА ЗА ВАНДАЛИЗМОТ ВО ГРАДОТ-ВАШАТА КАЗНА НАСКОРО ЌЕ ПРИСТИГНЕ ОД НАРОДОТ!

Почитувани сограѓани, Преку социјалните мрежи, од страна на лица блиски на актуелната власт и без никакви реални аргументи УМС ВМРО- ДПМНЕ Струмица е брутално...

ВМРО-ДПМНЕ

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА СО ДЕЛЕЊЕ НА ФЛАЕРИ СО МИСЛА НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ЗА МЛАДИТЕ, ЈА ОДБЕЛЕЖАА 15-ГОДИШНИНАТА ОД НЕГОВОТО ЗАГИНУВАЊЕ!

  Денеска ја одбележуваме 15-годишнината од загинувањето на Претседателот на Република Македонија  Борис Трајковски. Во име на неговиот спомен УМС НА ВМРО...

ВМРО-ДПМНЕ

ДЕЛЕГАЦИЈА НА УМС НА ВМРО-ДПМНЕ УЧЕСТВУВАА НА СОБРАНИЕТО НА МЛАДИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ЕВРОПСКАТА НАРОДНА ПАРТИЈА ВО ПРАГА!

Делегацијата на УМС на ВМРО ДПМНЕ, во која учествуваат секретарот за меѓународна соработка Филип Ѓорѓиев и членот на ИК, Владимир Ристов, учествува на...

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа со делење на симболичен флаер!

Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа со делење на симболичен флаер. „Денеска на сограѓаните им поделивме флаер со содржина која...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Дајанчо Ефтимов: Струмица на врвот од светската топ листа на загадување на воздухот, Струмица го надмина епитетот „Европска Струмица“

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ, ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, СТРУМИЦА СО РЕГИОНОТ ПОДОЛГО ВРЕМЕ Е НА ВРВОТ ОД СВЕТСКАТА ТОП ЛИСТА НА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) БРАНЕ ТРАЈКОВ: ДОСЕГА НАЈГОЛЕМ ПРОЕКТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО Е НАБАВКАТА НА НОВ АВТОМОБИЛ!

ДРАГИ СОГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ПОМИНА ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА ОД ПРЕВЗЕМАЊЕТО НА ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ НА СДСМ НА ЧЕЛО СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН ЈАНЕВ. ВО...