strumica denes logo

Д-Р ПЕТАР МАРКОВ: Струмичкиот регион ќе биде најголемото изненадување на изборите!

Автор:

Датум:

април 9, 2024

Автор:

Датум:

април 9, 2024

Д-р Петар Марков, кандидат за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Струмичкиот регион ќе биде најголемото изненадување во ИЕ 4, но не за нас, бидејќи ние знаеме што правиме!

За Македонија!