strumica denes logo

МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО ГОРДА: ДЕНЕСКА МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 10, 2024

Автор:

Датум:

април 10, 2024

Во Среда 10 Април со почеток во 20:30 часот ВМРО-ДПМНЕ во Струмица ќе одржи Митинг во рамките на кампањата за Претседателските избори 2024 година за претставување на Кандидатката Гордана Силјановска Давкова поддржана од Коалицијата ,,Твоја Македонија’’ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

Митингот ќе се одржи на платото пред Споменик на револуцијата во Големиот градски парк во Струмица ( кај чешмата).

На митингот ќе се обратат Кандидатката за Претседател на Република Македонија професор Гордана Силјановска Давкова со презентирање на својата Програма и Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ професор Христијан Мицкоски.