strumica denes logo
Струмица

јануари 1, 2020

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА СИНОЌА ПРВ ЈА ПОСЕТИ МАЈКАТА КОЈА ГО РОДИ ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО ГРАДОТ ЗА 2020!

Како што соопштија од гинеколошкото одделение за Струмица Денес, годинава

Види повеќе

јануари 1, 2020

СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА, ВИ ПОСАКУВА СТРУМИЦА ДЕНЕС – БОГ НЕКА НЕ ЧУВА СИТЕ!

Среќна нова 2020 година на сите наши читатели, Ви посакува

Види повеќе

јануари 1, 2020

СЕКОЈА ЧЕСТ: ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ЈА ПОМИНА СО ШТИТЕНИЦИТЕ ВО ЗАВОДОТ ВО БАНСКО!

Традиционално, Градоначалникот на Струмица Коста Јаневски со својот тим и

Види повеќе

јануари 1, 2020

ЧЕСТИТКИ: СТРУМИЧАНКАТА САНДРА ТОШЕВА ГО РОДИ ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО СТРУМИЦА!

Како што соопштија од гинеколошкото одделение за Струмица Денес, годинава

Види повеќе

декември 30, 2019

ЗОРАН ЗАЕВ СО СЕМЕЈСТВОТО: Имајте убави последни денови од 2019 година!

Премиерот Зоран Заев преку својата фејсбук страница објави фотографии од

Види повеќе

декември 30, 2019

(ВИДЕО) „ЗДРАВЕЦ“ ЈА НАПРАВИ СТРУМИЦА ЕВРОПСКА: ДЕНЕСКА ВО МАРКЕТОТ СЕ ПЕЕШЕ ИТАЛЈАНСКАТА ПЕСНА „L’ITALIANO“

Како во големите Европски градови и маркети! Денеска во „Здравец“

Види повеќе