Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОЛЕКЦИЈА ЗА РАСТ НА КОСА!

Home

BIO REHAB-Колекција за раст на коса

– Стоп за губење на косата;
– Стимулира раст на нова коса;
– Го зајакнува влакното по целата должина;

Докажано дејство!

Колекцијата се состои од:

Шампон

Шампон активатор за раст на косата

Маска

Маска за раст на косата Bio Rehab

Тоник

Тоник активатор за раст на косата

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица
Линк: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/