Започна пролетната градежна офанзива во општина Струмица!

април 2, 2022

Претседателот на Советот на општина Струмица Марјан Даскаловски изврши увид на улицата „Мануш Турновски“ од каде започна ставањето втор асфалтен слој. Со офанзивата ќе бидат опфатени и градот и населените места.

Градоначалникот Костадин Костадинов најави дека општина Струмица ќе инвестира и во услови на криза за да го јакне стопанството, а граѓаните ќе ги добијат најдобрите услови за живот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ