НОВ МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ВО СТРУМИЦА – ИГРАЧ ДОБИ 1.587.673,00 ДЕНАРИ!

март 31, 2022

МОЦАРТ БЕТ:

🔥 Нов Mилионер Џекпот каде, ако не на уплатните места каде ВЛТ добивките се најголеми и загарантирани, во Mozzart!

Фантастична сума од 1.587.673,00 денари оди кај наш играч од УМ Струмица-3! 🍒🎰

Честитки мајсторе!!!🎉👏

Биди победник – играј во Mozzart!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: