Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ЖАН ДРВОШАНОВ И НИКОЛА МАЏУНКОВ ОД МУРТИНО И САЧЕВО: Програмата ја завршуваме со предлозите на граѓаните!

Home

„Муртино и Сачево заслужуваат поголемо внимание и ангажираност и имаат верба дека тоа ќе се случи. Наша должност и приоритет е да им овозможиме на граѓаните поубав живот, овде до нивните огништа.“