Home

Perdormire
СДСМ Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ ОД ГРАДСКО БАЛДОВЦИ: За уште поразвиено и урбанизирано Градско Балдовци, за Струмица, со срце!

Home

На средба со жителите на Градско Балдовци разговаравме за досега реализираните проекти во ова населено место, но и за она што допрва треба да се направи.

Преку просторно уредување и вложување во шеталиште, соодветно осветлување и со реализација на инфраструктурни и комунални зафати започната е урбанизација на овој дел од општината – процес кој и понатаму треба да продолжи!
За уште поразвиено и урбанизирано Градско Балдовци, за Струмица, со срце! ❤️