Perdormise
Магазин

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МАРКЕТИ „ЗДРАВЕЦ“ – СТРУМИЦА ГО ПРОСЛАВИЈА СВОЈОТ ТРЕТ РОДЕНДЕН, ТРИ ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТЕЊЕ!

  Убавата магична приказна на Маркети „Здравец“ продолжува и понатаму! Три години откако на струмичани го понудија вистинскиот квалитет, љубезната услуга...

Магазин

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВЕЛИГДЕНСКИ ХЕПЕНИНГ ВО „ЗДРАВЕЦ“ МАРКЕТИ ВО СТРУМИЦА, НАЈМАЛИТЕ НАЈМНОГУ УЖИВАА!

Во пресрет на големиот Христијански празник-Велигден, маркети „Здравец“-Струмица организираа Велигденски хепенинг, односно работилница во која најмалите со...

Магазин

ВИА МК – МАКЕДОНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ВО СЛОВЕНИЈА КОЈА СЕ ГРИЖИ МАКСИМАЛНО ЗА МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ!

ВИА МК е македонска организација во Словенија која со сигурност го дава својот максимум за студентите од Македонија да имаат олеснето студирање таму! Инаку, во...

Магазин

(ВИДЕО) ПРОЕКТ НА МЛАДИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ФИЛИП РИЧЛЧЕВ: ДА УЖИВАМЕ ВО КОНЦЕРТОТ ИСПОЛНЕТ СО МАКЕДОНСКИ ИНСТРУМЕНТИ И ПЕСНИ!

На 21 април со почеток во 20:00 часот во НУЦК „Антон Панов“-Струмица ќе се одржи концерт насловен „Абер ми дојде“. Проектот е на младиот струмичанец Филип...