АТРАКТИВНАТА ЕДИТА ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“

јуни 13, 2023

Актуелната поп дива балканска ѕвезда Едита, во сабота доаѓа во Струмица во клуб „Индустријал“. Вашите резервации може да ги направите на следните телефонски броеви:

📞 078/596-130 Никола
📞 076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ