strumica denes logo

АЦА ЛУКАС НА 1 ЈУЛИ ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „АВАТАР“

Автор:

Датум:

јуни 21, 2023

Автор:

Датум:

јуни 21, 2023

Популарниот турбофолк пејач Аца Лукас доаѓа во Струмица и ќе настапи во познатиот ноќен клуб „Аватар“. Гостувањето на музичарот кој редовно ги полни клубовите и за чии концерти се бара билет повеќе и овојпат предизвика голем интерес од публиката.

РЕЗЕРВАЦИИ :
📱071/256-999
📱071/298-444