strumica denes logo

НАРОДОТ ГЛАСАШЕ, А СТРУМИЧАНЕЦОТ ПАВЛЕ ВИТАНОВ ОБЕЗБЕДИ ВЛЕЗ ВО ФИНАЛЕТО НА „НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА“

Автор:

Датум:

јуни 20, 2023

Автор:

Датум:

јуни 20, 2023

Струмичанецот Павле Витанов успеа да обезбеди влез во финалето на музичкото балканско ТВ шоу „Никогаш не е доцна“ откако народот гласаше онлајн на фејсбук.

Во првата полуфинална вечер, жирито одбра пет кандидати кои автоматски се пласираат во финалето, додека шестиот учесник е избран од страна на публиката. Според резултатите од гласањето на Фејсбук, Павле Витанов успеа да собере најголем број гласови, со 36.6% од вкупниот број гласови.

Среќно понатаму!