СЛАВИЦА АНГЕЛОВА ОД СТРУМИЦА Е ВО ФИНАЛЕТО ВО „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“

јуни 24, 2023

Талентираната Славица Ангелова од Струмица е во големото финале на најпопуларното музичко шоу на балканот – „Ѕвездите на гранд“. Славица со својата инзвонредна гласовна техника и енергичност, успеа да остави позитивен впечаток кај судиите и публиката и се најде меѓу најдобрите!

Ангелова покажа посветеност и желба и е голема инспирација за младите таленти во Македонија и балканот.

Среќно во финале. До победа!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: