Perdormise

Хроника

Екологија Хроника

УБИЕЦОТ НА ОКОЛИНАТА: Погледнете ги новите фотографии, дали депонијата во Добрашинци е главниот виновник за загаденоста во Струмица?

Граѓаните по трет пат ги прашуваат надлежните, дали е ова нормално? На претходните фотографии од депонијата во Добрашинци можевме да ја забележиме штетноста на...

Хроника

СТРУМИЧАНИ СЕ ГУШАТ СРЕДЕ ОКТОМВРИ, МЕРНАТА СТАНИЦА СИНОЌА НЕФУНКЦИОНАЛНА, ШТО НАВИСТИНА СЕ СЛУЧУВА?

Напоменуваме дека фотографијата е направена во 2017 година. Преголемата загаденост со чад и смрдеа деновиве може да се почувствува во Струмица, а особено...