bandr
Струмица

АНКЕТА: Дали младите во струмичко сакаат да работат земјоделие? Постарите велат кој сака да работи, може да живее од земјоделство!

Струмичкиот регион важи за еден од најпогодните региони во Европа за земјоделство. Но, како што поминуваат годините земјоделството полека умира…Дали една...

Струмица

(АНКЕТА) Инспирирано од вистинска случка: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ СЕ ОПСЕДНАТИ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ?

Во извештајот на Канцеларијата за национална статистика прикажано е поголемо ниво на емоционални проблеми, хиперактивност и лошо однесување кај младите луѓе...

Струмица

АНКЕТА: Струмичани бараат да се изгради старечки дом во Струмица, дали е тоа навистина потребно?

На вчерашната анкета поставена од порталот Струмица Денес со наслов „ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР...

Струмица

АНКЕТА: ШТО ПОВЕЌЕ САКААТ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ВО СТРУМИЦА, КИНО ИЛИ ПАК ПОГОЛЕМ НОЌЕН КЛУБ НАДВОР ОД ГРАДОТ СО СЕКОЈДНЕВНИ ЖУРКИ?

Претходно имавме анкета која беше насловена „ Што најмногу и недостасува на Струмица, а што треба да се отфрли?“ во коментари некои одговорија дека сакаат...