Perdormire
Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ВЧЕРА ЗА СЕДУМ ЧАСА КАЗНИЛА 37 ВОЗАЧИ КОИ УПРАВУВААТ ВОЗИЛА СО БРЗИНА ПОГОЛЕМА ОД ДОЗВОЛЕНАТА!

– На 25.08.2019 во периодот од 14.00 до 20.00 часот на подрачјето на СВР Струмица била спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат...

Струмица

(ВИДЕО) БРОЈКИТЕ НА НЕГОВИОТ ЈУТЈУБ КАНАЛ РАСТАТ СЕ’ ПОВЕЌЕ ОД ДЕН НА ДЕН: ЈУТЈУБЕРОТ СЛАВЕ КОЛЕВСКИ ИСФРЛЕН ОД ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ОД ГЛАВНАТА БИНА НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ!

Претплатниците на неговиот јутјуб канал растат се’ повеќе од ден на ден, а прегледите на видеата му достигнуваат и над 20.000. Струмичкиот јутјубер Славе...

Струмица

ЈАНЕ КИРОВ: СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ КОРИСТАТ ЗА ИСМЕЈУВАЊЕ, А ПОПУЛАРНОСТА ВО ДРУШТВОТО СЕ МЕРИ СПОРЕД СКАПАТА МАРКА НА ОБЛЕКА И ТЕЛЕФОН!

Јане Киров: СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ КОРИСТАТ ЗА ИСМЕЈУВАЊЕ, А ПОПУЛАРНОСТА ВО ДРУШТВОТО СЕ МЕРИ СПОРЕД СКАПАТА МАРКА НА ОБЛЕКА И ТЕЛЕФОН! Родителите заедно со...

Струмица

ВО ЧЕТВРТОК, НА ГОЛЕМИОТ ПРАЗНИК БОГОРОДИЦА, ЦРВЕН КРСТ-СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРА ГРАЃАНСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА!

На ден 29.08.2019 (четврток) од 08:30 до 14:00 часот, Општинската организација на Црвен крст Струмица заедно со Службата за трансфузиона медицина Струмица...

Струмица

МНОГУ УСПЕХ ВО ИДНИНА: ДОДЕЛЕНИ ДИПЛОМИТЕ НА МАТУРАНТИТЕ ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА!

Во училишниот двор на СОУ „Јане Сандански“ беа доделени дипломите за завршено образование на матурантите од средното општинско училиште „Јане Сандански“...