Home

Perdormire

Tag - Димитар Влахов

Струмица

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ УШТЕ ЕДНА ДОНАЦИЈА, ОВОЈПАТ МОТОКУЛТИВАТОР, ПРИКЛУЧНА МАШИНА ФРЕЗА И КОСИЛКАИ ПЛУГ!

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација мотокултиватор, приклучна машина фреза, косилкаи плуг, од страна на министерството за образование во...

Струмица

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СВЕТСКИОТ МЕСЕЦ ЗА БОРБА ПРОТИВ РАК НА ДОЈКА“ ГО ОДБЕЛЕЖАА ВО ОДДЕЛОТ ЗА ДИЈАГНОСТИКА

На 26.10.2018 година (петок) по повод „Светскиот месец за борба против рак на дојка“ учениците од IV8 клас заедно со нивната професорка Емилија Котеска, го...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Учениците и вработените во општинското средно училиште „Димитар Влахов“ го одбележаа Светскиот ден на храната

Учениците и вработените во општинското средно училиште „Димитар Влахов“ денеска го одбележаа Светскиот ден на храната. Во просториите на Домот на Културата...

Струмица

Медицинарите од „Димитар Влахов“ заедно со нивната професорка ја посетија психијатриската болница Негорци

Во среда на 03.10.2018 година, учениците од IV година здравствена струка, заедно со професорката Емилија Котеска ја посетија психијатриската болница Негорци...