Home

Perdormire
Струмица

УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ОД СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ЗАМИНАА ВО БУГАРИЈА КАДЕ ЌЕ СЕ СТЕКНАТ СО ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ!

Home

14 Ученици од I и II година од Земјоделско Ветиринарната струка од СОУУД “Димитар Влахов” – Струмица, заедно со професорите Зорица Паликарова и Нада Николова, замина во Р. Бугарија 15 дена, каде ќе се стекнат со практични вештини од делот на органското земјоделство, агроменаџментот, винарство, сточарско производство и делот на производство и преработка на млеко и млечни производи, од Проектот ” Agribusiness – The road to development ” 2018-1-MK01-KA102-046855, кој е финасиски поддржан од програмата Еразмус + на Европската Комисија.