СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СЕ ВРАТИ СО СРЕБРО ОД РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ПО ГРАЃАНСКО ПРАВО!

април 22, 2019

На 20.4.2019г. учениците на СОУ „Димитар Влахов“ од четврта година – Љубица Николова и Никола Гогов, под менторство на наставничката Елисавета Василева, учествуваа на регионалниот натпревар по Граѓанско образование и го освоија второто место, со ист број на поени. Им посакуваме среќа на државниот натпревар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: