strumica denes logo

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ЧАСОВИТЕ ПО ПРАКТИЧНА НАСТАВА ГИ РЕАЛИЗИРАА ВО ПЗУ „РЕ МЕКЕДИКА“

Автор:

Датум:

март 20, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 20, 2019

Категории:

Струмица

На ден 18.03.2019 год. учениците од III-9 под менторство на нивната професорка Емилија Котеска, часовите по практична настава ги реализираа во ПЗУ,,РЕ МЕДИКА”. За време на оваа посета учениците имаа можност да се запознаат со апаратот за магнетна резонанца, начинот на кој работи и неговата примена.