СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ УШТЕ ЕДНА ДОНАЦИЈА, ОВОЈПАТ МОТОКУЛТИВАТОР, ПРИКЛУЧНА МАШИНА ФРЕЗА И КОСИЛКАИ ПЛУГ!

април 9, 2019

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација мотокултиватор, приклучна машина фреза, косилкаи плуг, од страна на министерството за образование во рамките на проектот за унапредување на стручното и техничкото образование.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: