Perdormire

Tag - Димитар Влахов

Струмица

ДИМИТАР ЃОРЃЕВ И ЗОРАН РИСТОВ-ПАТРИКОВ ЗАДОВОЛНИ ОД ПРОЕКТОТ „АГРОБИЗНИСОТ-ПАТОТ КОН РАЗВОЈОТ“

Задоволство и восхит од повеќедневниот мониторинг на директорот Димитар Ѓорѓев и проект менаџерот Зоран Ристов-Патриков од тоа како се имплементира проектот...

Култура Магазин

(ИНТЕРВЈУ) МАРИЈА СПАСОВА Е ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА 2014-2018 ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ – СТРУМИЦА

Наставничкиот совет при СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица едногласно ја прогласи нивната ученичка Марија Спасова за првенец на овогодинешната генерација...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА И УЧИЛИШТЕТО „СОЊА МАРИНКОВИЌ“ ОД СРБИЈА СО ЕДНОЧАСОВЕН КОНЦЕРТ ЈА ОДБЕЛЕЖАА ДОЛГОГОДИШНАТА СОРАБОТКА!

По повод долгогодишната соработка помеѓу СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА и земјоделското училиште од Пожарец-Србија „СОЊА МАРИНКОВИЌ“, денеска во спортската сала...