strumica denes logo

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРАШЕ ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА „ДИСЕМИНАЦИЈА И ПРВА ПОМОШ“

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Култура

На 26 април 2018 година во присуство на 15 ученици сместени во ученичкиот дом „Димитар Влахов“ Црвен крст на Република Македонија, општинска организација Струмица, организираше предавање „Дисеминација и прва помош“.