strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА И УЧИЛИШТЕТО „СОЊА МАРИНКОВИЌ“ ОД СРБИЈА СО ЕДНОЧАСОВЕН КОНЦЕРТ ЈА ОДБЕЛЕЖАА ДОЛГОГОДИШНАТА СОРАБОТКА!

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Култура

По повод долгогодишната соработка помеѓу СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА и земјоделското училиште од Пожарец-Србија „СОЊА МАРИНКОВИЌ“, денеска во спортската сала на СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ двете училишта заедно со професорите и учениците имаа можност да уживаат во едночасовните музички изведби на учениците од двете збратимени училишта.