Home

Perdormire
Струмица

ДИМИТАР ЃОРЃЕВ И ЗОРАН РИСТОВ-ПАТРИКОВ ЗАДОВОЛНИ ОД ПРОЕКТОТ „АГРОБИЗНИСОТ-ПАТОТ КОН РАЗВОЈОТ“

Home

Задоволство и восхит од повеќедневниот мониторинг на директорот Димитар Ѓорѓев и проект менаџерот Зоран Ристов-Патриков од тоа како се имплементира проектот „Агробизнисот-патот кон развојот“ од Еразмус плус програмата во соработка со IVEM LIFE LTD – Сандански, Р. Бугарија и СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица. Учениците, пресреќни и презадоволни од искуството кое имаат можност практично да го доживеат.