bandr

Култура

Култура

Какво време се очекува за 1 мај?

За 1 мај ќе врне дожд. Времето ќе биде облачно и со значително пониски температури кои ќе се движат околу 19 степени. Утрото ќе биде студено. Утринските...

Култура

Златен медал за најдобра видео реклама за СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“, заврши натпреварот на МАССУМ

Вкупно 45 ученици од СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ под менторство на 10 професори вчера и денес зедоа учество на „Образовно рандеву – МАССУМ 2018“ каде се натпреваруваа...