strumica denes logo

НАЈВУСКАТА СКАРА И НАЈЛАДНОТО ПИВО ВО СЛЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА НА ШАНКОТ НА ВЛЕЗОТ КАЈ LC WAIKIKI!

Автор:

Датум:

август 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 17, 2018

Категории:

Култура

Најубавите денови оваа лето се пред нас,доколку сте вистински гурман и љубител на добрата скара и ладно пиво, повелете на нашиот шанк на влезот кај LC Waikiki.🍔🍺🍻