strumica denes logo

(ФОТО) ХАОС ВО ТУРСКОТО МААЛО: ГРАЃАНИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ДВА ЧАСА ПРИЈАВУВААТ ВО ПОЛИЦИЈА НО НИКОЈ НЕ РЕАГИРА!

Автор:

Датум:

август 14, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 14, 2018

Категории:

Култура

Во порака на Струмица Денес ни пристигнаа фотографии и информации од револтирани граѓани кои велат дека во турското маало веќе два часа е блокиран патот поради свадба и 2 часа повеќе пати е пријавено во полиција но никој не реагира.

„Цело маало се јавува во полиција, крстосницата е блокирана, луѓето не можат да одморат а полиција нема никаде. Тоа е честа појава и никогаш-ништо не било превземено, но денеска навистина работата се претера“ – изјави еден од жителите кој живее на истата улица.