ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на снабдувањето со вода за пиење на две улици во Струмица!

септември 12, 2018

Ве известуваме дека на ден 12 септември, среда, од 11:30 до 15:00 часот, поради уличен дефект ф 700мм на улиците: “Ѓорги Упчев“ и “Маршал Тито“ . Работни единици од одделението “Водовод и канализација“ при Јавнотопретпријатие за комунални дејности “Комуналец“ се на терен и работат на отстранување на дефектот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: