strumica denes logo

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНИТЕ ВЛАДО ЈО И ТОМИ СО НОВА ПЕСНА НАСЛОВЕНА „МАРИК ЛА“

Автор:

Датум:

септември 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 12, 2018

Категории:

Култура

Нешто поразлично и нешто навистина многу уникатно во секој поглед од музика па се до текст. Струмичаните Владо Јо и Томи денеска на нивниот официјален јутјуб канал ја објавила песната насловена „Марик Ла“. Во продолжение погледнете ја: