strumica denes logo

ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА: НАСКОРО ОТВАРАЊЕ НА УРБАН COFFE – НЕШТО ПОРАЗИЧНО И МНОГУ УНИКАТНО!

Автор:

Датум:

август 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 16, 2018

Категории:

Култура

URBAN COFFE е името на новиот локал кој наскоро ќе го добие своето официјално отварање проследено со многу гости. Напишавме ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА, зошто? Бидејќи URBAN COFFE нема да биде само coffe to go, туку спој на coffe to go и местото каде што во текот на целиот месец ќе се организираат разни забави, ќе следуваат многу изненадувања, многу промоции на пијалоци и слично. Инаку, гледано од површински аспект URBAN COFFE ќе биде најголемиот coffe to go локал во Струмица. Отварањето ќе се случи во среда со почеток од 19:00 часот.