Home

Perdormire
Култура

АQUARIUS со вонредна забавна програма за вечерва!

Home

Вечерва во пресрет на Струмица Опен Фест, диско-базен АQUARIUS обезбедува вистинска летна забава со најпопуларните балкански хитови. Со почеток од 21 часот, диско – базен AQUARIUS на наше задоволство организира Balkan Party со Dj Jack Dawson.