Home

Perdormire

Хуманост

Хуманост

ДА СПОДЕЛИМЕ И ДА ДОНИРАМЕ: Да му помогнеме на струмичанецот Трајко Николов со надеж да успее во својата борба

За надеж на Трајко Николов! Да му помогнеме на малиот Трајко Николов кој има тешка болест Muskulna Distrofija Dusen каде за жал засега не постои лек за истата...

Хуманост

ДА СПОДЕЛУВАМЕ СИТЕ: ИМАМЕ УШТЕ 12 ДЕНА ДА СОБЕРЕМЕ УШТЕ 6.000 ЕВРА, ДА ДОНИРАМЕ НА БРОЕВИТЕ ЗА НАШАТА СТРУМИЧАНКА!

Имаме уште 12 дена додека се активни донациските броеви. Недостигаат уште 6000 евра за една мајка да може да замине на лекување во Русија. Уште 6000 евра за...

Хуманост

Николов: На Трајко му е дијагностицирана мускулна дистрофија, болест на неговото тело и на нашата душа

Орце и Фимка Николов се обраќаат за помош за лекување на нивниот син Трајко Николов. „Пред една година на нашата радост нашиот син Трајче му беше...