Home

Perdormire
Струмица Хуманост

БРАВО: ВО СТРУМИЦА „ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА“ ПОДЕЛИ ТОПЛИ ОБРОЦИ НА ОНИЕ БРАЌА И СЕСТРИ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД ХРАНА!

Home

Елеуса Фондација подели топли оброци на оние браќа и сестри кои што имаат потреба од храна од пунктот на фондацијата пред храмот на Св. Вмч. Димитриј и Св. Григориј Палама во Струмица.

Од фондацијата им благодарат од срце на:

Ресторан Летница (Letnica Letnica), Ресторан ШАЛОМ и Ресторан Тивериопол (Tiveriopol Strumica) за подготвената храна и на струмичките пожарникари кои помогнаа истата да се подели.

Бог да ги награди и да им возврати според Својата Милост!