strumica denes logo

ХУМАНОСТ НА ДЕЛО: Јутуберот Мистер Бист им помогна на преку 1.000 слепи луѓе да прогледат!

Автор:

Датум:

јануари 30, 2023

Автор:

Датум:

јануари 30, 2023

Добропознатиот јутубер Џими Доналдсон или познат како Мистер Бист, пред неколку дена го објави своето најново видео во кое им помага на над 1.000 слепи луѓе да прогледат со помош на операции кој траат само 10 минути!

Инаку, тој и во минатото има помагано на социјално загрозени семејства со парична помош, голем дел од финансиите се лично негови, но исто така добива помош и од спонзори.

Во продолжение погледнете го целото видео кое трае 8 миунти, тој во видеото исто така доделува 10.000 долари на пациенти!