ДОНИРАНА ЛИЧНА ЗАШТИТНА ОПРЕМА НА СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ОД СТРАНА НА ЖИТЕЛ НА НОВО КОЊАРЕВО КОЈ РАБОТИ ВО СТРАНСТВО!

октомври 22, 2021

Денес во ТППЕ Струмица, испостава Ново Село беше донирана опрема која се состои од лична заштитна опрема (интервентна облека, шлемови и сигурносни појаси) . Донацијата е од жител на с.Ново Коњарево кој е на привремена работа во странство и кој сакаше да остане анонимен. Во наредниов период по негово кажување ќе биде донирана уште повредна опрема за пожарникарите.

Голема благодарност од страна на ТППЕ Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ