ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА ПОДЕЛИ БОЖИЌНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

јануари 12, 2023

На 11 јануари во Струмичката епархија беа поканети директорите на средните училишта од Струмица ,,Димитар Влахов” и ,,Никола Карев” и директорите на основните општински училишта ,,Видое Подгорец”, ,,Сандо Масев”, ,,Никола Вапцаров”, ,,Маршал Тито” од Струмица и основните училишта ,,Св.Кирил и Методиј” од Дабиле, ,,Маршал Тито” од Муртино, ,,Даме Груев” од Куклиш и ,,Герас Цунев” од Просениково.

На оваа средба беа повикани од страна на нашата Елеуса Фондација за да им поделиме божиќни пакетчиња наменети за децата со посебни потреби кои се нивни ученици.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: