(ФОТО) Иуте Кредит Македонија со поддршка за ПОУ „Св.Климент Охридски“ – Ново Село на специјалните олимписки игри во Струга!

октомври 19, 2021

По пауза од 15 годни повторно беа одржани специјалните олимписки игри за деца со посебни потребни во Македонија каде учествуваа 9 училишта.

ПОУ Св Климент Охридски имаше 5 ученици кои учествуваа во повеќе дисциплини: кошарка, пинг-понг, трчање, скок во далечина. Учениците освоија 5 медали од кои 3 први места ( скок во далечина, кошарка и пинг-понг ), едно второ место во трчање и едно трето место во трчање.

Учениците беа пресреќни во спортската опрема која ја добија од Иуте Кредит како подршка за нивниот настап.

Иуте Кредит Македонија е општествено одговорна компанија која сака да помага онаму каде што е најпотребно, особено во градовите каде имаме наши експозитури.

Им се заблагодаруваме за можноста да ги посетиме и да станеме дел од нивите поддржувачи и пријатели.

ФД ИутеКредит Македонија ДООЕЛ е финансиско друштво кое што се занимава со давање на финансиски позајмици и кредитирање на физички лица кои се вработени, пензионери ( странски и домашни ), земјоделци, хонорарци и лица со договор на дело. Финансикото Друштво одобрува кредити во износ од 3.000,00 денари до 200.000,00 денари, како и можност за купување на производи на рати кај нашите партнери до износ до 150.000,00 денари.

Кредитираме НАЈБРЗО и НАЈКОМФОРНО!

Одлични услови и Одговор на апликација за само 15 минути

Клиентите можат да аплицираат за кредит преку посета на нашата експозитура од 09.00 до 17.00 часот во Струмица или во некоја во другите поголеми градови или во било к ое време 24/7 онлајн www.iutecreditmacedonia.com.mk , на телефон 13 333 или користејќи ја нашата мобилна апликација Myiute, a исплатата на ододбрените апликации се врши истиот или евентуално следниот работен ден. Им нудиме можност на клиентите да аплицираат за кредит само со приложување на лична карта или пасош. Одговор по барањето за кредит се добива најдоцна за 15 минути по аплицирањето.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: