strumica denes logo
УМС

август 20, 2019

УМС на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа денот на хуманоста низ цела Македонија

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа денот на

Види повеќе

февруари 21, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа со делење на симболичен флаер!

Меѓународниот ден на мајчиниот јазик УМС ОК Струмица го одбележа

Види повеќе

декември 18, 2018

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ДЕДО МРАЗ ДА ГИ ЗЕМЕ ЦРНИЛАТА ОД СТРУМИЦА!

Младите струмичани незадоволни од начинот на кој се води државата

Види повеќе

декември 7, 2018

(ФОТО) УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА, ВО ПОСЕТА НА ДЕЧИЊАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО НОВО СЕЛО!

Денес во претпразнична атмосфера, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица

Види повеќе

ноември 3, 2018

(ФОТО) УМС ВМРО-ДПМНЕ СО ДЕЛЕГАЦИЈА НА 12 КОНГРЕС НА ЕПП!

Младинската организација на Европската партија одржува Конгрес во Атина на

Види повеќе

октомври 15, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МЛАДИТЕ ОД НОВО СЕЛО ПОБАРАА ПРАВНА ДРЖАВА!

Околу 100 млади зедоа учество на трибината во општина Ново

Види повеќе

октомври 2, 2018

(ВИДЕО) УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА: ГЛАС ВО ЗАМЕНА НА ГНАС

  УМС Василево на својата официјална страница на фејсбук, денеска

Види повеќе

септември 24, 2018

(ФОТО) ДЕЛЕГАЦИЈА НА УМС НА СОВЕТОТ НА МЛАДИНАТА НА EPP ВО БУКУРЕШТ!

Делегација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, предводена од претседателот Лука Кржалоски,

Види повеќе